Do čoho balíme šetrnú kozmetiku

Bublinkové fólie, polystyrénové vankúšiky, nafukovacie obaly. Na takéto výplne sme určite všetci zvyknutí. Prepravované predmety ochránia. Ich dopad na planétu ale už tak priaznivý nie je. Na to v NAFIGATE Cosmetics berieme ohľad. Aj k výplňovým materiálom pristupujeme šetrne.

výpln1

 

Prečo naše produkty neplníme do bioplastov sme už vysvetlili. K materiálom, v ktorých šetrnú kozmetiku odosielame, chceme pristupovať rovnako: spôsobom, ktorý funguje a neškodí planéte.

Pri výbere najideálnejšieho výplňového materiálu sme sa nechali inšpirovať vami. Na našu otázku ste reagovali jednoznačnou odpoveďou.

 výpln2

Túto odozvu sme nenechali na náhodu. Preto už v našich balíčkoch uvidíte namiesto bublinkových fólii rovno dva druhy papierovej výplne.

Ako teda prebieha celý proces balenia v NAFIGATE Cosmetics?

1. Všetko príde do lepenkových škatúľ

výpln3

U krabice samotnej nie je čo riešiť: Volíme také, ktoré po využití a správnom vytriedení nájdu svoje uplatnenie ešte mnohokrát. Lepenkové škatule sú preto jasnou voľbou. Tie nepoškodené využívame pokojne aj niekoľkokrát.

 2. Prípravky chráni recyklovaný papier

výpln4

Aby sme mali absolútnu istotu, že vám produkty nedôjdu odreté alebo znečistené, každý zabalíme do recyklovateľného baliaceho papiera. Jeho znovuvyužitie je rovnaké ako u lepenkových škatúľ.

 3. Prázdne miesto vyplnia kukuričné telieska

výpln5

Zelené čipsy produkt zafixujú, a tak predídu jeho otlčeniu alebo pokrčeniu. Sú vyrobené na báze kukuričného škrobu. Pri kontakte s vodou sa behom niekoľkých sekúnd rozložia a neuvoľňujú žiadne jedovaté látky.

 4. Všetko zabezpečí skartovaný papier

výpln6

Keď balíček potrebuje vyplniť, siahame po vlastnom zdroji skartovaného papiera. Obsah skartovača presypávame do vriec, a potom ho využívame, aby sme fixáciu balíčka skutočne zaistili.

 

Hotovo! Balíček je pripravený na cestu. Zaujíma vás, akým spôsobom sú vaše objednávky fixované? Napíšte nám na Facebooku.