Najrýchlejší účinok na kozmetickom trhu: predstavujeme nové sérum s oligopeptidmi s 3% kyselinou hyalurónovou

Neustále sledujeme, ktoré aktívne látky hýbu svetom kozmetiky. V poslednej dobe sú to oligopeptidy, vďaka ktorým si pleť zachová mladistvý vzhľad aj v pokročilom veku. Neváhali sme preto a doplnili sme ich do nového hydratačného séra, v ktorom sa snúbi s účinkami 3% kyseliny hyalurónovej.

 oligopeptidy

Hydratačné sérum Hyaluron Essential je základným stavebným produktom nášho portfólia. Zákazníci si ho veľmi obľúbili vďaka 2% obsahu dvojmolekulárnej kyseliny hyalurónovej, ktorá pokožku hydratuje na povrchu a predchádza vzniku vrások, pretože ich dokáže zamerať v mieste ich vzniku.

Od predstavenia hydratačného séra už uplynul nejaký ten čas. Preto nás napadlo, že by si váš obľúbenec zaslúžil novú generáciu. Výsledkom je Hyaluron Peptide Serum.

Novinka kombinuje účinky 3% kyseliny hyalurónovej s oligopeptidmi, ktoré majú v súčasnosti najrýchlejšiu odozvu na kozmetickom trhu. Ich funkcia je pritom šetrná a telu prirodzená.

oligopeptidy článek 

Oligopeptidy samotné oddialia veľa príznakov starnutia pokožky. Ich účinnosť sa však výrazne rozšíri v momente, keď fungujú súčasne s ostatnými látkami. Preto im v sére asistuje kyselina hyalurónová.

 

Oligopeptidy podporujú komunikačný systém kožných buniek. Pracujú ako informátori, ktorí kožným bunkám udeľujú pokyny. Na základe ich príkazov sa bunky môžu:

  • rozdeľovať
  • obnovovať,
  • brániť
  • alebo rásť.

 

Tento systém v mladej pleti funguje dokonale, a preto nepotrebuje asistenciu oligopeptidov. Okolo tridsiateho roku sa však jeho funkcia zhoršuje.

Na popud oligopeptidov začnú bunky stav pleti zlepšovať. Navrátia jej pružnosť, pevnosť a rozprúdia krvný obeh, vďaka čomu pokožku rozjasnia.

V kombinácii s kyselinou hyalurónovou sérum hydratuje pleť a celkovo ju revitalizuje. A to bez vedľajších nežiadúcich účinkov. 

 Hyaluron Essential

Pozrite sa, aké sú hlavné rozdiely v účinkoch novej a originálnej kyseliny hyalurónovej.

 

Hyaluron Essential zostáva. S nižšou cenou

 

Vieme, že si mnohí zákazníci na dvojpercentnú kyselinu zvykli. Aj s takým podielom si totiž pleť vystačí. Navyše pomáha eliminovať jazvy a vďaka obsahu kyseliny salicylovej bojuje aj proti akné.

Hyaluron Essential preto na našich pultoch zostáva. Teraz je vám dispozícii za 15,52 EUR. Jeho pôvodnú cenu prevzalo Hyaluron Peptide Serum.

 

Dajte nám vedieť na Facebooku, či dáte šancu novej generácii, alebo zostanete verní pôvodným dvom percentám.