Najhorúcejšie kozmetické trendy za rok 2019 (1.diel)

Na jar sme sa vydali do Paríža, kde sa uskutočnila konferencia In-cosmetics: najväčšia svetová udalosť, ktorá sa špecializuje na aktívne látky v kozmetike. Počas konferencie sme sa zúčastnili mnohých prezentácií a zistili sme, ktoré trendy hýbu kozmetickým trhom. Vybrali sme pre vás 5 najzaujímavejších. 

trend

29. ročník konferencie In-cosmetics sa niesol najmä v duchu užívateľského komfortu. Výrobcovia sa snažia zúžiť produktové rady bez toho, aby okradli zákazníkov na účinkoch. V prvej časti sa pozrieme na 3 trendy.*

 

1. Jeden produkt, viac účinkov

Čas i miesto ušetria univerzálne prípravky. Ľudia už nechcú mať v kúpeľni plnú polici kozmetiky, ale radšej dva alebo tri produkty, ktoré si poradia so všetkými potrebami pokožky.

Jedným z multifunkčných zástupcov je The Everything Oil od CARTER+JANE, ktorý plní funkciu:

  • nočného, denného a očného krému,
  • séra,
  • balzamu na pery
  • a prípravku na čistenie pleti.

1 Viac informácií nájdete tu.

 

2. Ochrana proti slnku s bonusom

Aj opaľovacie prípravky ponúknu niečo navyše. Krém Doc Block od GARTH FISHER chráni pokožku proti slnku pomocou ochranného faktora 55. Nezanecháva biely film na pokožke a zároveň maskuje nedokonalosti pleti. Pôsobí anti-aging efektom a pleť rozjasňuje. Navyše je kompatibilný s make-upmi.

 2

Viac informácií nájdete tu.

Doc Block si chvália aj hollywoodski fotografi, podľa ktorých krém zdokonaľuje vzhľad pleti na zhotovených snímkach.

 

3. Prípravky naprieč kategóriami

Výrobcovia sa však neobmedzujú iba na potreby pleti. Niektoré multifunkčné produkty sa môžu starať napríklad o pokožku, vlasy a fúzy. Gamechanger od SKINHEAD London hydratuje pleť, možno sním vykonávať styling fúzov a vlasov, a navyše zachováva farbu tetovania.

3 

Viac informácií nájdete tu.

Dámy môžu pokryť hneď niekoľko potrieb pomocou oleja Black Castor od HAIRPRINT, ktorý

  • hydratuje vlasy,
  • predlžuje mihalnice,
  • redukuje kruhy pod očami
  • a má anti-aging efekt.

 

Veľkou výhodou Black Castor oleja je i jeho čistota, vďaka ktorej možno kombinovať s ostatnými olejmi a šampónmi od značky HAIRPRINT.

 4

 

Viac informácií nájdete tu.

Na multi-kategorický trend sme zareagovali jednou z našich posledných noviniek. Osviežujúcou vodou Refreshing Water with Liposomes  hydratujete pleť, a zároveň s ňou môžete urovnať rozstrapkané končeky vlasov.

 

Zaujímajú vás trendy a chcete ich so mnou prebrať? Stačí sa ozvať na môj e-mail ondrej.mynar@nafigatecosmetics.cz. Rád ich s vami preberiem.

Ondřej Mynář
CEO NAFIGATE Cosmetics

 

 ondra

 

Pozdáva sa vám trend viacúčelových kozmetických prípravkov? Napíšte nám do našej facebookovej skupiny.

* Článok sme vypracovali na základe prezentácie riaditeľky spoločnosti IN-Trend.