Mezoterapia dermapenom: Účinná a dostupná omladzujúca procedúra

Hľadáte pre svoju pleť procedúru, ktorá zintenzívni účinok omladzujúcich a výživných sér? Vyskúšajte bezpečnú aplikáciu mikroihličkami v dermapene. Prezrádzajú všetko, čo kozmetický zákrok mezoterapie obnáša. 

Čo je to mezoterapia?

Dermatologické ošetrenie, pri ktorom sa využívajú injekcie alebo mikroihličky. Tie prenikajú do povrchu pokožky a tak spúšťajú regeneračné procesy, ktoré napravujú nedokonalosti pleti.

Variantov mezoterapie existuje viac.
  • Lekári ponúkajú ošetrenie pomocou injekcií.
  • Certifikované kozmetické salóny vás v rámci mezoterapie ošetria dermarollerom alebo dermapenom.

 


 

Tip: Opatrne s dermarollerom

Dermaroller je valček s ihličkami, ktorým vyškolená kozmetička po pleti jednoducho prechádza.

Pri ošetrení dermarollerom je ťažké odhadnúť správny tlak, ktorý na pokožku vyvíjať a zachovať ho v rovnakej miere po celú dobu procedúry. Rovnako ťažké je s ním pracovať v nosoústnej oblasti. Pleť tak môže byť vo výsledku na niektorých miestach začervenaná. Pokiaľ chcete mezoterapiu vyskúšať, odporúčame vyskúšať dermapen.


 

Ako funguje dermapen?

Mechanické pero využíva miniatúrne ihličky, ktoré vytvárajú v hornej vrstve pleti mikrokanáliky. Telo preto aktivuje obranný mechanizmus pokožky a zvyšuje tvorbu kolagénu. Ošetrenie dermapenom zbaví pleť:

  • vrások a liniek,
  • drobných raniek,
  • širokých viditelných pórov
  • a jazviček po akné. 

 

Kolagén zmierňuje vrásky a ďalšie nedokonalosti pleti. Tento mezoterapeutický zákrok ďalej:

  • zjednocuje tón pleti a vypína ju,
  • narovnáva povrch pokožky,
  • zmierňuje pigmentové škvrny
  • a zbavuje pleť odumretých buniek

 

Bolesti sa báť nemusíte. Pred zákrokom vám odborník ponúkne znecitlivujúci krém, ktorého aplikácia prípadnú bolesť utlmí.

Dermapen posilňuje účinky kozmetiky

Ihličkové pero si skvele rozumie s pleťovými sérami vrátane Hyaluron Essential. Prípravky sa vďaka procedúre do pokožky lepšie vstrebávajú. Oproti bežnej aplikácii dokáže pleť po ošetrení dermapenom pohltiť až o 80% viac aktívnych látok.

„Výsledky použitia mezoterapie spoločne s účinnými sérami NAFIGATE sú viditeľné okamžite. Napriek tomu všetkým klientkam pripomínam, že najväčší efekt uvidia druhý deň ráno. Odporúčam im v krátkej dobe po starostlivo 

Kde si dermapen vyskúšať?

Omladzujúcu mikroihličkovú starostlivosť vám ponúknu špecializované dermatologické ordinácie a certifikované kozmetické salóny.

Starostlivosť dermapenom v kombinácii so sérami NAFIGATE Cosmetics vám v rámci moravskoslezského kraja poskytne kozmetické štúdio Santé Dany Davidovej, ktorá má s mezoterapeutickou starostlivosťou dlhoročné skúsenosti.

mezo 2

Ošetrenie dermapenom pravidelne školia po celom Česku a Slovensku aj odborné konzultantky z NAFIGATE Cosmetics. Preškolené kozmetičky si odnášajú certifikát, ktorý im umožňuje ponúkať procedúru vo vlastných salónoch.

Radi by ste si ošetrenie dermapenom vyskúšali, ale ste z iného kraja? Napíšte nám. Máme kontakty na certifikované kozmetické salóny po celej ČR.


Aké sú vaše skúsenosti s mezoterapiou? Dajte nám vedieť na Facebooku.