Starajte sa o seba s radom vyvinutým špeciálne pre pleť 50+

Plníme Vaše priania! Názory a potreby klientok NAFIGATE stáli za vznikom nového radu Skin Recovery. Po mesiacoch vývoja a testovania si sérum i krém kúpite v našom e-shope.

ACS_1724 (3)

Skin Recovery rad intenzívne hydratuje a dodáva pleti látky, ktoré s pribúdajúcimi rokmi našej kožnej bariére chýbajú.

Sérum je vysoko hydratačné vďaka účinným látkam, ktoré na seba viažu vodu a poskytujú ju pleti. Skin Recovery Serum zároveň bráni rýchlemu vysychaniu kože vďaka:

  • polysachardiu Pullulanu
  • vitamínu E

 

Pre zrelú pleť je potrebná taktiež výživa. Sérum preto obsahuje výťažky z rias, ktoré pelti dodávajú napríklad:

  • esenciálne a neesenciálne aminokyseliny
  • minerály
  • antioxidanty

 

Súčasťou séra je aj zmes látok Corneosticker. Tá vyhladzuje pokožku a pri pravidelnom používaní zanecháva pleť jemnú, mäkkú a rozžiarenú.

Skin Recovery Cream  je hydratačný a regeneračný krém, ktorý podporuje tvorbu kolagénu v pleti a tým bojuje proti strate pružnosti.

S postupom veku kolagén  v tele ubúda a preto je dôležité podporiť jeho syntézu. S tým v kréme pomáha zmes látok Liftonin, kyselina hyalurónová a tiež výťažok zo sladkovodnej riasy Chlorella Vulgaris.

Sérum i krém obsahujú nízkomolekulárnu kyselinu hyalurónovú, ktorá zaručuje hydratáciu i v spodných vrstvách kože a vyplní hlbšie vrásky.

Rad je ideálny pre všetky typy pleti vrátane citlivej- neobsahuje totiž parabény, parfumáciu a ani silikóny, Sérum používajte dvakrát denne na vyčistenú pleť a potom aplikujte Skin Recovery krém.