Preskúmajte zloženie vyživujúcej masky Pearly Nourishing Mask

Znečistené životné prostredie spoločne s hektickou životosprávou pripravuje pre zrelú pokožku mnoho nástrah. Dym, chemikálie a pesticídy sú len niektoré zo zdrojov voľných radikálov, ktoré nepriaznivo ovplyvňujú správnu funkciu kožných buniek. Pleťová maska ​​Pearly Nourishing Mask pokožku po štyridsiatke vyživí, regeneruje a posilní jej obranyschopnosť. Prečítajte si, ktoré látky stoja za týmito účinkami.

Obr. 0 pearly

Perličky vitamínu E prenikajú hlboko do kože

Tokoferol, lepšie známy pod názvom vitamín E, označuje telu prirodzený súbor látok, ktorý sa významne podieľa na ochrane pleti pred voľnými radikálmi a zároveň podporuje hydratačnú funkciu kyseliny hyalurónovej. Pri vystavovaní sa UV žiareniu a s pribúdajúcim vekom však hladina vitamínu v pokožke klesá, a preto ho musíme telu dodávať.

Pearly Nourishing Mask obsahuje vitamín E vo forme bielych perličiek, ktoré sa pri kontakte s pokožkou rozložia a ich obsah sa do nej lepšie vstrebáva. Pleť tak získa bohatú zásobu antioxidantov, vďaka ktorým môže čeliť všetkým vonkajším nepriaznivým vplyvom.

Obr. 1 pearly

Znečistené mestské ovzdušie môže dať pokožke poriadne zabrať. Pearly Nourishing Mask pomáha pleť pred takými dôsledkami chrániť. Stačí ju aplikovať 2 × týždenne.

Aminokyseliny pôsobia na pokožku vo dne aj v noci

Komplexná zmes aminokyselín chráni pokožku počas dňa proti dopadom životného prostredia a v noci ju regeneruje. Okrem týchto efektov aminokyseliny tiež odbúravajú prejavy starnutia, ktoré voľné radikály zapríčiňujú. Pleť tak zostáva jemná, pružná a hydratovaná.

Minerály chránia a posilňujú kožné bunky

Vonkajšie vplyvy neustále vyčerpávajú kožné bunky, ktoré sa im bez potrebnej energie neubránia. Minerály, ktoré maska ​​spoločne s antioxidantmi obsahuje, bunky účinne posilnia.

  • Horčíkpodporuje správny chod imunitného systému buniek.
  • Meďpodporuje syntézu keratínu, ktorý pleť potrebuje pre tvorbu ochrannej vrstvy na jej povrchu.
  • Zinok podporuje syntézu kolagénových vláken a stará sa o to, aby dochádzalo k správnemu bunkovému vývoju.

 

Ovzdušia UV žiarenie stres

Voľné radikály sú výsledkom nepriaznivých vonkajších vplyvov a nezdravého životného štýlu. Pokiaľ miera antioxidantov neodpovedá počtu voľných radikálov, dochádza k poškodeniu pokožky.

Vrásky zmierňuje kyselina hyalurónová

Ochranné účinky pleťovej masky doplňuje kyselina hyalurónová, ktorá pokožku hydratuje. Je nízkomolekulárna a vďaka tomu dokáže prenikať skrze prvú vrstvu pokožky až do dermis, kde vrásky vznikajú a tam ich spoľahlivo redukovať.

Ďalšie pomocné látky

Aqua

Voda, pôsobí ako rozpúšťadlo.

Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer

Polymér, ktorý stabilizuje konzistenciu produktu.

Triethanolamine

Organická zlúčenina zvyšujúca pH produktu.

Phenoxyethanol

Triethylene Glycol

Konzervanty so stabilizačnými vlastnosťami. Predlžujú životnosť produktu.