Predstavujeme zloženie hydratačnej masky

Kúrenie, klimatizácia, dym. To je len pár faktorov, ktoré sa každodenne podieľajú na dehydratácii pokožky. Preto je dôležité dopriať pleti dostatok hydratácie. Predstavujeme vám masku Moisture Protect 48H, ktorá zaručí účinnú hydratáciu na dva dni aj extrémne suchej pleti. Zistite, vďaka ktorým látkam to dokáže.

Návrh bez názvu (2)

Dlhodobá hydratácia inšpirovaná africkou prírodou

Na dlhodobých hydratačných účinkoch masky Moisture Protect 48H má významný podiel aktívna látka Myramaze, ktorá ju dokáže ochrániť pred dehydratáciou až po 48 hodín.

Myramaze obsahuje výťažok z juhoafrického kríku Myrothamnus flabellifolia, ktorý dokáže odolávať extrémnemu suchu. Rastline stačia prvé kvapky dažďa na to, aby sa prebudila k životu. Proces obnovy pritom trvá len pár hodín.

obr 1. 48H

Juhoafrický ker Myrothamnus flabellifolia v stave absolútnej suchosti (naľavo) a pár hodín po príjmu vody (napravo)
zdroj fotografie: www.cosmeticsciencetechnology.com

Aktívna látka z juhoafrickej rastliny funguje rovnakým spôsobom aj na pokožke. Chráni ju proti dehydratácii, pretože podporuje funkciu kožnej bariéry, ktorá zabraňuje úniku vody. Pokožka je tak v suchom prostredí chránená a pri dodaní vody sa aktivuje jej regeneračná schopnosť.

obr 2. 48H

Hydratačná maska ​​je vďaka svojej skladnosti, jednoduchej aplikácii a dlhodobej hydratácii vhodným variantom na cesty, pri ktorých sa vystavujete ostrému slnku

Hydratačné účinky kyseliny hyalurónovej zabraňujú vzniku vrások

Moisture Protect 48H obsahuje kyselinu hyalurónovú, ktorá je známa pre svoje významné hydratačné účinky. Táto telu prirodzená látka má schopnosť na seba viazať veľké množstvo vody a dokáže hydratovať kožu tak na povrchu, ako aj v nižších vrstvách (v dermis), kde vrásky vznikajú. Funkcia kyseliny hyalurónovej sa odvíja od veľkosti ich molekúl.

Mále molekuly kyseliny hyalurónovej

  • vyhladzujú pokožku,
  • redukujú hlboké vrásky
  • a udržujú bunky pospolu, vďaka čomu zachovávajú pružnosť kože.

 

Veľké molekuly kyseliny hyalurónovej

  • hydratujú pokožku na povrchu,
  • regenerujú ju
  • a obnovujú jej elasticitu.

 PREČO PRAVIDELNE HYDRATOVAŤ_

Vrásky a linky sú na dehydrovanej pleti podstatne viditeľnejšie. Odporúčame preto doplniť bežnú starostlivosť o hydratačnú masku, ktorú stačí aplikovať 3 × týždenne.

Ďalšie pomocné látky

Aqua

Voda, pôsobí ako rozpúšťadlo.

Polyacrylate Crosspolymer-6

Zaisťuje jemnú a gélovitú štruktúru séra.

Glycerin

Zvlhčovač so schopnosťou posilňovať kožnú bariéru.

Urea

Telu prirodzená látka, ktorá v pokožke reguluje hydratáciu a podporuje obnovu buniek kožnej bariéry.

Methylpropanediol

Caprylyl Glycol

Phenylpropanol

Zmes látok, ktorá podporuje hydratáciu, chráni produkt pred mikroorganizmami a uľahčuje ostatným látkam prenikať do pokožky.